Сервиси
Image

Маркетинг & Медиа Палензо нуди широк спектар на сервиси вкучувајќи ги во нив професионална изработка на веб страни и нивно одржување, интернет маркетинг и промотивни услуги.

  - Веб дизајн
  - Одржување на веб страни
  - Веб хостинг (изнајмување на простор за вашиот сајт)
  - Интернет маркетинг (емаил маркетинг, маркетинг преку поставување на ваш банер , тетстуални реклами итн.)
  - Графички дизајн
  - Принт дизајн
  - Маркетинг сервиси
  - CD-ROM/DVD Мултимедија
  - Презентација